Veckans bibelordVisste du att bibelåret precis dragit igång? Jag kommer försöka (!) lägga ut ett bibelord varje vecka, denna vecka kanske ett av dom mest uppskattade. Allt för att själv komma igång med min bibelläsning som kan bli mycket bättre. Man kan oxå gå in på www.bibleme.com och få ett bibelord skickat varje dag till sin mobil. Abbonnemanget kostar 40:- per månad och du kan själv välja tema tex psaltaren, Jesus sa, vishetens ord, bön och mycket mer...


Fonter

Finns det något roligare än typsnitt. Jag älskar att leta efter typsnitt och sitta och leka med dom. Dessutom finns det ju en uppsjö med sidor där man kan ladda ner gratis, www.1001freefonts.com,  www.dafont.com är några av oändligt många. Man kan göra små tänkvärda ord och tavlor och förgylla sitt hem med, eller kanske ge bort som present. Just nu håller jag på att göra verser, sånger och ramsor till mina barn. Här kommer några av mina favoritfonter just nu, hoppas du gillar dem?


Vilken är din favorit?


Födelsedagskalas

Kan inte förstå att våran grabb redan hunnit bli 8 år. Hissnar ju nästan när man tänker på det. Frukost på sängen och yrvakna syskon som sjöng för honom är ju ett måste när man fyller år. Här kommer ett axplock av dagens  lilla firande med farmor, farfar, mormor och morfar och naturligtvis småsyskonen!


Saknar förra veckans kalla och ljusa vinterdagar...

Kalla ljusa vinterdagar i januari

Oj vad beroende man är av ljuset, trodde inte det skulle påverka mig så mycket! Idag är det en av alla gråa dagar som man tyvärr har för många av. Man får tvinga sig ut för att få en nypa luft eller ta fram förra veckans kort med mycket snö, klarblå himmel och det underbara ljuset.
Jag fick ett ryck och rensa lite i barnens leksakslådor. Fick både slängt och sorterat en hel del. Oj, oj vad duktig man e´, såna projekt man tänker att man ska ta tag i men aldrig får gjort.
Nu kan jag gå och lägga mig på soffan...


...å så startar man en blogg!!

Idag bestämde jag mig för att börja blogga om mitt liv och allt som händer omkring mej. Bor med min familj på en ö på västkusten och njuter av livet vid havet. Jag kommer utgå från mig själv och det jag gillar att läsa och fördjupa mej i. Här bredvid ser du dom kategorier som jag kommer skriva om. Hoppas du kommer gilla något, just nu är det mycket kreativa inslag och photoshop som jag försöker sätta mig in i. Välkommen med mej in i bloggvärlden....


RSS 2.0